Cine este Monica Odagiu, actrița care a făcut un accident mortal în București. S-ar fi iubit cu Dan Bittman!

Toată lumea vorbește acum despre Monica Odagiu, însă nu datorită rolurilor sale, ci în urma tragediei petrecute ieri în București. Actrița, despre care s-a spus că ar fi fost iubita lui Dan Bittman, a provocat un accident de mașină în Capitală, în care și-a pierdut viața un tânăr de 35 de ani.

„Cine este Monica Odagiu?” se întreabă cei care nu acordă prea mare importanță teatrului sau filmului și nu sunt la curent cu activitatea profesională a tinerei. Ei bine, Monica Odagiu este actriță, a participat împreună cu sora ei la show-ul „Te cunosc de undeva”, însă în presa mondenă a apărut și datorită presupusei povești de dragoste cu Dan Bittman.

Monica Odagiu a avut concert de pian la doar 7 ani

Născută la Brăila, fiica chitaristului Gelu Odagiu este o prezență discretă în spațiul public. Monica Odagiu și-a descoperit pasiunea pentru muzică din primii ani de viață. Avea doar șapte ani când a susținut primul său concert de pian, în Franța.

După 12 ani de studiu la acest instrument, s-a reprofilat, concentrându-se pe chitară și s-a alăturat trupei La La Band. A pornit apoi pe un alt drum: actoria.

Între 2011 și 2012, ea a făcut parte din proiectul „Pariu cu viața”. A urcat și pe scena „Vocea României”, câștigându-și un loc în echipa lui Marius Moga.

De-a lungul timpului, Monica Odagiu a apărut în diverse producții, precum „Pariu cu viața”, „Mia își ratează răzbunarea”, „16 Blows (lovituri)” și „Chororo”. În timp ce juca în serialul „Pariu cu viața” și studia actoria, Monica a colaborat cu Dan Bittman la cunoscuta piesă „Stau cu picioarele în apă rece”.

Monica Odagiu a fost, de asemenea, concurentă în emisiunea „Vocea României”, produsă de Pro TV.

S-a iubit sau nu Monica Odagiu cu Dan Bittman?

Ei bine, doar ei pot ști asta! În timp ce solistul Holograf a încercat să nege povestea de dragoste și a confirmat doar colaborarea lor profesională, Monica Odagiu a lăsat totul în coadă de pește.

„Ideea iniţială a clipului trebuia să fie un soi de Madonna cu 100 de bărbaţi în spate fascinaţi de ea. N-am putut… bugetul era micuţ. Totul a fost făcut pe repede înainte ca să nu treacă vara. E greu să găseşti alt tip de fată decât ce se dă acum la televizor”, a fost declarația lui Dan Bitmann.

Cu toate că nu au confirmat niciodată că ar forma un cuplul, zvonurile nu au încetat, în ciuda diferenței de vârstă de 33 de ani.

„Mulţi oameni au spus: Băi, de ce nu ieşiţi să spuneţi că nu e adevărat? De ce nu comunicaţi? Am zis că nu e o idee bună. Şi pe mine m-au făcut mai bătrână cu un an. Cică am 25, am 24 încă. Fiecare îşi face meseria cum poate. Noi cumva încercăm să nu intrăm în discuţii. Am zis că nu e o idee bună şi că nu e necesar şi vrem să stăm departe de ele”, a spus Monica Odagiu în emisiunea Acces Direct.

Apropiații lor au avut, însă, altă variantă în presa de cancan. Astfel am aflat, pe surse, că Monica Odagiu și Dan Bittman ar fi locuit împreună timp de șase luni, după care și-au spus adio.

S-a vehiculat că legătura lor a luat naștere în anul 2016, atunci când au colaborat pentru o piesă. Alții au spus că în realitate la acel moment cei doi erau împreună de un an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...