Cine este românul cu pensie de 26000 lei la 51 de ani

Un român are o pensie de 2600 de lei la doar 51 de ani. Pe lângă aceasta, va mai avea și salariu, tot de aproximativ 5.000 de euro. Cumulat, va primi lunar, de la stat, circa 10.000 de euro.

Fostul prim-adjunct al PICCJ, procurorul Bogdan Licu, în vârstă de 51 de ani, are o pensie de 26.000 de lei, iar pe lângă aceasta va mai primi și un salariu aproape egal cu pensia, de la Curtea Constituțională a României, unde a fost numit judecător, informează Luju.ro. Bogdan Licu și-a depus dosarul de pensionare în 29 aprilie 2022, decizia de pensionare fiind emisă de Casa teritorială/sectorială de pensii Sector 1 la data de 8 mai 2022, potrivit sursei citate. Drepturile au fost stabilite începand cu data de 29 aprilie 2022, urmând ca Bogdan Licu, în vîrstă de 51 de ani, să beneficieze de o pensie lunară netă de 26.000 lei (baza de calcul utilizată la stabilirea pensiei de serviciu a fost de 32.500 lei), susține aceeași sursă.

„Este domnul procuror care s-a ocupat, de exemplu, de medicul Lucan care e târât în multe anchete, dar nu s-a mai întâmplat nimic de mulți ani de zile”, a spus Mihai Gâdea, în cadrul emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3. „Dacă vi se pare că este mult, vă spun că domnului Predoiu ( Cătălin Predoiu, ministrul justiției n.r.) i se pare puțin”, a completat Andreea Sava, realizator Antena 3.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...