Cine este șoferul care a provocat accidentul în care au murit șapte oameni

Este vorba despre Radu A., șoferul camionului care a lovit o autoutilitară și o ambulanță pe un drum din Iași. Acesta avea 30 de ani și lucra la o firmă din județ. Tânărul se întorsese recent din Marea Britanie și urma să se căsătorească peste câteva luni.

Potrivit martorilor, acesta mergea pe sensul Iași-Târgu Frumos și a intrat într-o curbă, lovind ambulanța, în care se aflau o asistentă, o femeie însărcinată și șoferul. În urma impactului șapte persoane au murit, printre care și el.

Tânărul locuia în localitatea Dumești, la aproximativ 20 de kilometri de Iași, unde își cumpărase de curând un teren pe care urma să își construiască o casă. A fost plecat la muncă în străinătate o perioadă, în Anglia, însă a revenit în țară. Tânărul intenționa să plece din nou în străinătate.

Era o persoană foarte echilibrată, un tânăr respectat și apreciat, nu știu să fi avut vreodată probleme de vreun fel. În comună sunt fel și fel de tineri, dar el sub nicio formă nu stătea prin baruri, nu consuma alcool, nu făcea scandal. Mama lui este plecată de mulți ani în Cipru, a fost și el în anii din urmă la ea, apoi s-a întors în România. Avea o prietenă din Podu Iloaiei, erau tlogodiți, chiar acum la final de an au făcut Revelionul împreună”, a precizat Mihai Cocoveică, primarul comunei Dumești, pentru Gândul.

Tragicul accident a avut loc, marți, pe DN 28 Iaşi – Târgu Frumos, în zona localităţii Sârca. Șapte persoane și-au pierdut viața. În accident au fost implicate un autocamion, o ambulanţă şi un autoturism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole