Cine este TJ Miles, noua vedetă a internetului? Este concurent la „Survivor România” 2022

TJ Miles, noua vedetă a internetului, cunoscut de majoritatea de pe Tik Tok, este unul dintre concurenții echipei Faimoșilor de la „Survivor România” 2022.

TJ Miles are 33 de ani și s-a făcut remarcat pe internet pentru replici precum „big blană cap coadă” sau „wow, be careful”. Acesta nu este din Statele Unite ale Americii, ci este român și a trăit o vreme în Canada. Nu vorbește bine limba română, însă tocmai prin asta și-a atras o mulțime de fani.

TJ Miles s-a întors în România în anul 2018 și și-a deschis un service auto. Adolescența i-a fost plină de probleme. În 2013, Miles a trecut printr-un moment mai dificil, fiind implicat într-un caz federal ce a ajuns și în presă. Inevitabil, mama sa a aflat despre ilegalitățile comise de fiul său.

„Mama mea nu știe să urască, nu știe să judece, este doar iubire și iubește totul la mine. Iar când am dezamăgit-o, treaba asta m-a distrus și a însemnat începutul unei noi ere pentru TJ Miles. Am putut să văd viitorul și să văd că puteam ajunge mort sau în închisoare. Nu aveam nicio idee că pot ieși din asta, dar cumva am ieșit. Cazul ăla federal m-a zdruncinat puternic, dar sunt fericit și îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat, sincer”, a declarat TJ Miles pentru vice.com/ro.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole