Cine i-a trimis mesaje antisemite actriței Maia Morgenstern

Update: Un tânăr de 25 ani din Bucureşti, cu afecţiuni psihice, este cercetat în cazul ameninţărilor cu moartea la adresa cunoscutei actriţe Maia Morgenstern, anunţă Inspectoratul General de Poliţie.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București a transmis, luni, că a fost reținută, pentru 24 de ore, persoana care a trimis un mail cu mesaje antisemite și amenințări cu moartea la adresa actriței Maia Morgenstern.

Procurorii din cadrul Parchetului au dispus urmărirea penală după ce, în data de 27 martie, suspectul respectiv a trimis de pe adresa de email un mesaj cu caracter antisemit, ce conținea mai multe amenințări cu moartea la adresa actriței Maia Morgenstern.

După ce, sâmbătă seara, actrița și directoarea Teatrului Evreiesc de Stat a depus o plângere penală împotriva persoanei care a trimis acel email, procurorii au anunțat acum că suspectul a fost reținut pentru 24 de ore.

Potrivit Digi24 ar fi fost implicate de fapt două persoane, din București și Timișoara, iar polițiștii au făcut percheziții la domiciliile lor.

Reamintim că Maia Morgenstern a depus plângere la poliție, după ce i-a parvenit un email în care era amenințată cu moartea, atât ea cât și familia ei. Mesajul antisemit, redactat cu o virulență extremă, greu de descris, a fost făcut public de actriță pe contul de facebook, de Ziua Teatrului și de sărbătoarea evreiască Pesach.

Citește și: Viața mai puțin cunoscută a actorilor: Câți copii are Maia Morgenstern

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...