Cine i-a vrut capul lui Dîncu?

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, și-a dat demisia, dar a lăsat în urma sa multe întrebări la care se caută răspunsuri. Foarte multă lume- analiști, presă, media în general – se întreabă zilele acestea cine i-a vrut capul lui Dîncu. 

„Iohannis s-a supus după ce americanii au cerut <capul> lui Dîncu, din cauza opiniilor sale despre războiul ruso-ucrainean; Iohannis oricum nu-l plăcea pe Dîncu, un om foarte citit şi cultĂ, este de părere Norica Nicolai.

Fostul europarlamentar spune că demisia lui Vasile Dîncu din funcția de ministru al apărării a fost cauzată de declarațiile sale privind negocierile de pace din Ucraina, afirmații care nu ar fi convenit SUA, potrivit r3media.ro.

Cine i-a vrut capul lui Dîncu

Ea afirmă că președintele Iohannis i-a cerut demisia lui Dîncu: „Această opinie a unui ministru i-a deranjat în acelaşi timp şi pe americani, care au cerut capul lui Dîncu, iar Iohannis s-a supus”.
Norica Nicolai consideră că lui Iohannis oricum nu-i plăcea Dîncu, un om foarte citit şi cult, după cum notează Magyar Nemzet, citată de Rador.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...