Cine îl poate opri pe Putin?

Istoricul Mădălin Hodor spune că nu este optimist în ceea ce privește oprirea lui Putin din drumul lui războinic. Dacă cineva crede că cineva din anturaj l-ar putea opri se înșeală, deoarece istoricul consideră că anturajului președintelui Rusiei înseamnă familie și prieteni, iar aceștia nu vor face așa ceva.

„Este o discuție întreagă legată de chestiunea asta. În privința oamenilor din jurul lui eu nu sunt atât de optimist – adică nu împărtășesc ideea aceasta că Vladimir Putin ar putea să fie oprit de anturajul lui pentru că, parctic, anturajul lui Vladimir Putin este familia lui Vladimir Putin. Sunt prietenii lui. Oamenii din pozițiile cheie azi din Federația Rusă sunt de tipul Nikolai Patrușev, care l-a înlocuit pe Vladimir Putin când el nu a mai fo șeful FSB-ului, dar este mai mult decât atât, este prietenul lui Vladimir Putin din 1973”, a punctat Mădălin Hodor la Europa FM.

Istoricul a mai constatat, invitat fiind la postul de radio, că nu trebuie să ne imaginăm că poate fi stricată o asemenea prietenie, Patrușev-Putin, care durează din 1973, când cei doi intrau amândoi în KGB.

Și ministrul Apărării iese din discuție

„Patrușev are niște declarații și niște ieșiri – este actualul șef al Securității Federației Ruse – mai radicale decât ale lui Vladimir Putin. Patrușev a zis la un moment dat că Occidentul vrea ca Federația Rusă să nu existe – aceasta este viziunea lui despre Occident”, a mai explicat istoricul. Iar în ceea ce îl privește pe ministrul rus Apărării, spre exemplu, nici oclipă nu ar trebui să ne gândim că ar putea salva omenirea, orindu-l pe Putino.

Ministrul Apărării merge la vânătoare în Siberia în mod curent cu Vladimir Putin. Pescuiesc împreună, vânează împreună. Speranța noastră de doi bani, ca să zic așa, este că-l poate opri cineva pe Vladimir Putin fără să trebuiască s-o facem noi”, a mai spus Mădălin Hodor.

Prin urmare, „Cine l-ar putea opri pe Vladimir Putin?” din toată această cavalcadă în care deja nu este vorba numai despre Ucraina, rămâne de văzut.

  1. Palate, super-yacht-uri, conturi elvețiene. Cât de bogat este Putin și îl pot răni sancțiunile?
    https://www.latimes.com/politics/story/2022-03-03/palaces-superyachts-swiss-accounts-how-rich-is-putin-sanctions
    WASHINGTON — Pe hârtie, decizia SUA de a îngheța bunurile personale ale președintelui rus Vladimir Putin pare un gest gol.
    Fried, fostul ambasador, a spus: „Dacă Putin duce țara în haos economic și izolare, ceea ce pare să facă, și războiul devine mai nepopular, dintr-o dată poziția lui Putin este inatacabilă până când devine vulnerabilă…. Nu spun. se va întâmpla mâine. Dar îmi amintesc și de [fostul președinte al României Nicolae] Ceaușescu. A trecut de la a fi dictator la a fi un tip mort în aproximativ o săptămână.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...