Cine pusese mâna pe tractoarele furate din Germania: un prosper om de afaceri din Satu Mare

Surpriză de proporții în cazul tractoarelor furate din Germania, în data de 23 martie, găsite foarte repede la un om de afaceri prosper din Satu Mare, fost cioban înainte de 1989. Nu doar că acesta s-a mișcat foarte repede, dar a și pus la treabă utilajele nou-nouțe ca să se convingă cu adevărat de performanțele lor.

Proprietarul de ocazie este nimeni altul decât milionarul Mihai Crișan, patronul complexului turistic Valea Măriei, din localitatea Vama, bănuit că ar fi ascuns utilajele agricole furate din Germania, potrivit ZiuaNews.

De altfel, Crișan ar fi fost și audiat de Serviciul de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare în dosarul furtului de tractoare, în data de 31.03.2022.

Cele două tractoare nou-nouțe ridicate de la ferma milionarului Mihai Crișan, s-ar fi aflat în custodia Poliției de Frontieră Negrești Oaș până în data de 1 aprilie, după care au dispărut.

Probabil că dacă n-ar fi intervenit autoritățile germane, prin birourile și software-ul SIRENE, un sistem complex de monitorizare transfrontalieră folosit și de România, cazul ar fi fost mușamalizat, iar afaceristul roman și-ar fi văzut în continuare de treburi.

Cele două tractoare marca Deutz au fost găsite în România la numai trei zile după ce au fost furate, însă, un al treilea tractor, ceva mai mic, este căutat în continuare, potrivit informațiilor apărute în presă. În total, valoarea celor trei utilaje se ridică la aproximativ 400.000 de euro.

Cine este Mihai Crișan

Mihai Crișan, fost cioban înainte de 1989, deține la Valea Măriei din comuna Vama cel mai mare complex turistic din judeţul Satu Mare, care include un motel cu restaurant şi piscină interioară, piscină exterioară, cort de nunţi, terenuri de tenis, zonă de agrement.

De-a lungul timpului, Crișan a deținut mai multe spații comeciale și restaurante în județele Satu Mare și Maramureș, ba chiar a avut și o păstrăvărie.

Crișan a fost implicat în mai multe scandaluri, inclusiv cu Poliția Locală, și a avut probleme cu justiția, însă, a ieșit basma curată de fiecare dată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Ce baroni locali PSD ar dispărea după reforma Ciolacu

Reforma propusă de liderul PSD, Marcel Ciolacu, a stârnit discuții aprinse în rândul baronilor locali ai PSD. Vezi lista celor 20 de baroni locali...