Cine se pregătește să ia locul lui Daea la șefia Ministerului Agriculturii

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, are zilele numărate în fruntea ministerului și deja în PSD se cam știe cine o să îi ia locul.

Ministrul Petre Daea a devenit în ultima vremea oaia neagră a cabinetului Ciucă, dar mai ales a PSD, ca urmare a scandalurilor privind cerealele din Ucraina.

Ca atare, potrivit informațiilor noastre, PSD a pregătit debarcarea lui Petre Daea și deja se cam știe cine îi va lua locul.

Principalul favorit pentru locul lui Daea este deputatul PSD de Olt, Florin-Ionuț Barbu, președintele Comisiei de agricultură din Camera Deputaților, nimeni altul decât nepotul baronul Paul Stănescu și un fost apropiat al lui Darius Vâlcov.

De asemenea, în PSD mai există și o variantă de rezervă în persoana fostului secretar de stat din era de la Agricultură, Daniel Botănoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...