Cine sunt pacienții COVID-19 care au murit la Spitalul „Victor Babeș”

Cei trei pacienți cu COVID-19 care au murit luni seară în TIR-ul ATI de la Spitalul „Victor Babeș” din București din cauza opririi furnizării oxigenului sunt trei femei cu vârste între 63 și 84 de ani.

Poliția Capitalei a anunțat marți că în unitatea de terapie intensivă mobilă au fost identificate cadavrele a trei persoane, femei, cu vârstele de 84 de ani, 74 de ani și respectiv 63 de ani. Trupurile neînsuflețite au fost ridicate și transportate la INML pentru necropsie.

Din primele date a rezultat faptul că în după amiaza de 12 aprilie, alimentarea cu oxigen a ventilatoarelor aferente unității de terapie intensivă mobilă ar fi înregistrat disfuncționalități, fiind întreruptă alimentarea cu oxigen a ventilatoarelor. A fost efectuată cercetarea la fața locului , unitatea mobilă fiind sigilată, în vederea continuării cercetărilor„, a transmis Poliția Capitalei într-un comunicat, potrivit Antena 3.

Audierile continuă

Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei a deschis deja dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările sunt făcute împreună cu Parchetul Tribunalului București.

Luni seară au fost audiate 7 persoane din rândul personalului medical și tehnic, iar audierile continuă și marți la Poliția Capitalei. 

De asemenea, se fac în continuare cercetări la fața locului, la Spitalul „Victor Babeș”, unde TIR-ul ATI a fost deja sigilat pentru anchetă. Potrivit surselor Antena 3, A fost ridicat și calculatorul care înregistreaza parametrii de oxigen. De asemenea, necropsia primei victime este finalizată la momentul transmiterii acestei știri. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...