Cine va fi dat afară din Primăria Constanței? Anunțul noului primar

Primarul ales al Constanței, Vergil Chițac, anunță că va profesionaliza Primăria și îi va da afară pe cei care au încălcat legea și care nu și-au făcut treaba.

Chiţac a făcut precizările pe pagina sa de Facebook, după ce, conform acestuia, au început să circule fel de fel de informaţii referitor la ce va face când va prelua mandatul de primar al Constanţei.

„Dragii mei, pentru că circulă fel de fel de informaţii sub formă de bârfă, aş vrea să fac câteva remarci: 1. Se zvoneşte că voi concedia foarte mulţi funcţionari din Primărie. Fals. Vor pleca cei care au încălcat legea şi cei care nu şi-au făcut treaba. Cred în buna credinţă a oamenilor. 2. Se zvoneşte că voi politiza Primăria. Fals. O voi profesionaliza cu oameni care au demonstrat în sectorul respectiv că pot şi care au avut rezultate. Ştiu şi cred că oamenii mari pot face lucruri mari”, a postat Vergil Chiţac.

El a mai spus că va fi un primar pro business.

„3. Se zvoneşte că voi intra în război cu oamenii de afaceri. Fals. Voi fi un primar pro business şi veţi vedea asta. Ştiu şi cred că afacerile private sunt motorul economiei locale. 4. Se zvoneşte că voi avea o relaţie contondentă cu presa. Fals. Dincolo de mizeriile care s-au spus despre mine şi familia mea în campania electorală, ştiu şi cred că presa este esenţa democraţiei”, a mai declarat primarul ales al Constanţei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...