Ciolacu, anunțul așteptat de pensionari! ”Va fi mult de muncă”

Publicat: 25 apr. 2024, 14:04, de Filon Stan, în SOCIAL , ? cititori
Ciolacu, anunțul așteptat de pensionari! ”Va fi mult de muncă”

Premierul Marcel Ciolacu a făcut declarații care îi vizează pe toți pensionarii din România! Anunțul vine chiar înaintea Paștelui și are legătură cu plata pensiilor de stat.

Așadar, Marcel Ciolacu vine cu vești bune pentru pensionarii din România, care își vor primi pensiile înainte de Paște! În acest sens, premierul a anunțat că Guvernul va adopta joi proiectul care va permite plata pensiilor înainte de sărbători. Citește și Ciolacu se teme și el că pensiile nu vor ajunge la timp, din cauza grevei de la Poșta Română! ”Domnul director va pleca”

Ciolacu face anunțul așteptat de pensionari

„Un gest firesc de respect pentru seniorii României”, a spus premierul Marcel Ciolacu la începutul ședinței de Guvern, desfășurată la Timișoara. „Adoptăm azi hotărârea de guvern care ne permite plata pensiilor înaintea Sărbătorilor de Paști. Este un gest firesc de respect față de seniorii României”, a spus premierul.

Premierul marcel Ciolacu a spus că „va fi mult de muncă”, dar că acest gest va conta mult înaintea sărbătorii de Paște, când pensionarii își vor primi banii cuveniți.  Citește și Nedreptatea grupelor de muncă din legea pensiilor. Cine sunt pensionarii care nu vor avea parte de majorările corecte

„Știu că va fi foarte multă muncă în ministere, case de pensii, poștă, bănci. Dar cred că toți cei implicați care au un părinte, o bunică sau un unchi își dau seama cât de mult contează acest gest, mai ales înaintea celei mai mari sărbători creștinești”, a adăugat Marcel Ciolacu.