Ciolacu: Cătălin Rădulescu în acest moment nu are ce să mai caute în interiorul PSD

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu spune că deputatul Cătălin Rădulescu „nu are ce să mai caute în interiorul PSD” și îi urează acestuia “sănătate și succes”.

„Din punctul meu de vedere, vă spun foarte clar, domnul Rădulescu în acest moment nu are ce să mai caute în interiorul PSD”, a declarat Ciolacu în momentul în care a fost întrebat într-o conefrință de presă de deputatul Cătălin Rădulescu.

Conducerea PSD a decis excluderea din partid a deputatului Cătălin Rădulescu, Adrian Todor, Dan Ciocan și a senatorului Roxana Pațurcă. Cei patru parlamentari nu s-au prezentat la moțiunea de cenzură din motive medicale.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

  1. […] „După plecarea președintelui Dragnea (la pușcărie, n.r.), cei care au impus-o pe Viorica Dăncilă ca și președinta partidului Social Democrat a fost Marcel Ciolacu împreună cu Paul Stănescu. Ulterior acești oameni, pentru că aveau în cap, aveau un parcurs cum să distrugă Partidul Social Democrat și cum să elimine tot ce era naționalist și patriot ca oameni în partidul Social Democrat, au gândit cum să facă ca singuri să dea jos Guvernul PSD”, a spus Rădulescu. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole