Ciolacu, după stabilirea de candidați proprii pentru Primăria Capitalei: Este soluția corectă pentru bucureșteni

Publicat: 23 apr. 2024, 12:35, de Cezar Andrei, în POLITICĂ , ? cititori
Ciolacu, după stabilirea de candidați proprii pentru Primăria Capitalei: Este soluția corectă pentru bucureșteni
Ciolacu, după stabilirea de candidați proprii pentru Primăria Capitalei

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a oferit prima explicație pentru retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei și alegerea variantei de candidați proprii de către PNL și PSD. Cioalcu spune că, deși decizia a fost una dificilă, este soluția corectă pentru administrația Capitalei de a repara lucrurile ”lăsate vraiște de Nicușor Dan”.

 Mesajul lui Marcel Ciolacu, după retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei

Într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, premierul Marcel Ciolacu a oferit prima reacție după decizia coaliției de a-i retrage susținerea medicului Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Generală și de aruncare în luptă a candidaților proprii PNL și PSD – Sebastian Burduja și Gabriela Firea.

”Decizia ca PSD și PNL să meargă cu proprii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția #corectă pentru bucureștenii condamnați de patru ani la frig, mizerie, poluare și trafic blocat care, în loc de soluții, aveau de ales acum doar între incompetență și circ!

Bucureștiul are nevoie de un om care știe administrație și este capabil să aranjeze încă din prima zi de mandat lucrurile lăsate vraiște de Nicușor Dan. Iar aceasta nu putea fi decât Gabriela Firea, președintele organizației PSD București!”, este mesajul postat de Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook alături de o imagine în care apare alături de Gabriela Firea, noul candidat al PSD la Primăria Capitalei.

”De astăzi, dansul în doi s-a terminat”

Liderul social-democraților a ținut să îi mulțumească medicului Cătălin Cîrstoiu pentru ”efortul depus”, dar a ținut să trimită săgeți și către Cristian Popescu Piedone, candidat și el la funcția de primar general.

”Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol, dar mai multe soluții la problemele zilnice cu care se confruntă.

Îi mulțumesc domnului doctor Cîrstoiu pentru tot efortul depus în această perioadă.
De astăzi, dansul în doi s-a terminat! De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege! Succes, Gabi!”, a mai precizat Marcel Ciolacu.