Ciolacu: PNL are tot – Parlament, Guvern, Președinte. Să-și asume și să nu mai caute vinovați

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că social-democrații sunt „o minoritate” și liberalii „au tot”: Guvern, Parlament, Cotroceni. Liderul social-democrat spune că PNL trebuie să își asume ce se întâmplă și să nu mai caute vinovați în altă parte.

„În acest moment există o majoritate în Parlament. S-a dovedit această majoritate la moțiunea de cenzură, nu am putut să facem cvorum. Dacă domnul Kelemen Hunor, Dan Barna, minoritățile naționale, domnul Băsescu, doresc să fie solidari cu Guvernul, asta este, nu are rost. Noi suntem o minoritate”, a declarat Ciolacu.

Social-democratul le transmite liberalilor „să conducă România și să nu mai caute vinovați”.

„Nu suntem majoritari, sa-si asume. Au tot. Au majoritate in Parlament, au Guvernul, au Presedintele. Să conduca Romania, sa nu mai caute vinovati”, a declarat Marcel Ciolacu.

2 COMENTARII

  1. Acest om este un mare analfabet politic care este transformat de către oamenii săi din umbra, într-un monstru. Acest monstru, omoară tot ce este romanesc. Priviți către aceasta declarație precum că : Social-democrații sunt „o minoritate” Aceasta declarație este otrava curata. ” Priviți către : Liderii PSD si-au sabotat singuri moțiunea de cenzura împotriva Guvernului Orban pentru a arata electoratului ca ei nu mai controlează nici Parlamentul, astfel încât sa nu mai poată fi învinovățiți ca fac „legi strâmbe”.” Asa ca partea cu hărnicia lui Ciolacu si al partidului o lăsam pentru scriitorii de SF-uri contemporani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...