Ciolacu, reacție dură: Iohannis, te cațeri pe cadavre fără rușine pentru a ține la putere guvernul morții

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat după declarațiile președintelui Klaus Iohannis, potrivit cărora social-democrații sunt „vinovați moral” pentru tragedia de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț. ”Iohannis, te cațeri pe cadavre fără rușine pentru a ține la putere guvernul MORȚII!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Ciolacu îl acuză pe Iohannis că este președinte de șase ani, însă nu a făcut nimic, dar și că guvernul Orban a pus ”toți cioclii, coafezele și chelnerii cu școala vieții la conducerea spitalelor”.

„Iohannis, te cațeri pe cadavre fără rușine pentru a ține la putere guvernul MORȚII! Ești un politruc de cea mai joasă speță! Un jalnic mestecător de lozinci al PNL!

Realitatea e simplă:

 • TU ești de 6 ani președintele României! 6 ani, Iohannis! Ai avut guvernele tale cu care ai făcut… nimic! Ce reforme ai făcut tu, Iohannis?! Unde e România educată, propagandistule?! În școlile închise??!
 • Dai vina fără rușine pe autoritățile locale ”pesediste”. Uita-te pe hartă, Iohannis! Zonele roșii, carantinate, sunt preponderent în județele conduse de baronii galbeni, Iohannis?! Câte zile au trebuit să treacă, Iohannis, ca să se carantineze Sibiul?! Acolo au murit și mor oameni pentru că autoritățile tremura de frica ”șefului” de la Cotroceni! Nu ți-e rușine?! Ce se întâmplă la Sibiu este expresia fidelă a propriului tău eșec, Iohannis!
 • Cine a pus Iohannis toți cioclii, coafezele și chelnerii cu școala vieții la conducerea spitalelor?! Cine a vrut, Iohannis, la începutul anului să privatizeze sănătatea?! Guvernul TĂU!!
 • Au murit oameni, Iohannis, în așteptarea unui pat la ATI în timp ce tu și guvernul tău de incompetenți mințiți în fiecare zi că măriți capacitatea! Fals! Tot autoritățile locale au făcut asta, nu VOI! Voi nu le-ați dat un LEU, în schimb îi arătați, cu nesimțire, cu degetul!
 • Iohannis, lasă alegerile! Le vei pierde! Ești de 6 ani președintele României și n-ai făcut nimic!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

1 COMENTARIU

 1. Ciolacu, reacție dură: La naiba și la gunoi cu a sa inteligenta.
  Acest politician nu a deschis niciodată dar chiar niciodată vreo revista de specialitate.
  Priviți mai atent și analizați discursul lui Ciolacu?
  Priviți către acest limbaj de lemn: „TU ești de 6 ani președintele României! 6 ani, Iohannis! Ai avut guvernele tale cu care ai făcut… nimic! ” ( Prostovanul de fostul premier Dancila nu ne povestește nimic ? )
  Cu siguranță romane te-ai fi putut șterge la fund dacă ar fi fost scris pe o coala de hârtie A4

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Caracatița politică și de afaceri din Dolj, păstorită de SRI, denunțată...

Un denunț exploziv la Serviciul Român de Informații, făcut de un afacerist din Craiova, cu circa o lună înainte ca Eduard Hellving să plece...