Cioloș: Aveți în față o nouă forță politică a României. Începem revoluția bunei guvernări

Europarlamentarul Dacian Cioloș, copreședintele USR-PLUS, a declarat că începând de astăzi se începe modernizarea României și „revoluția bunei guvernări”, după rezultatului Exit Poll, conform căruia Gabriela Firea a fost învinsă de Nicușor Dan.

„Aveți în față o nouă forță politică a României, așa cum am promis, așa cum împreună cu dumneavoastră de patru ani de zile construim acest proiect politic. Astăzi nu pot decât să mulțumesc celor 20.000 de candidați ai USR PLUS care au candidat la Primării și Consilii Locale peste tot din țară.

Rămâneți pe baricade până în ultimul moment, voturile încă se numără, au fost tentative de furt de voturi astăzi, vă rog să fiți foarte atenți pentru că rezultatele se cântăresc până în ultimul moment.

Asistăm pentru Alianța USR-PLUS la un moment istoric.

Astăzi începem modernizarea României, începem revoluția bunei guvernări. E important ca cetățenii români să știe că acolo unde vor vedea măcar un reprezentant al USR-PLUS într-un consiliu local sau într-o Primărie, va fi o primărie deschisă, va fi un consiliu deschis. E abia începutul. Abia din acest moment USR PLUS începe să își demonstreze capacitatea de a schimba România.

Citește și:

1 COMENTARIU

  1. La ce rezultate finale sa te aștepți de la un cap prost a lui Marcel Ciolacu și un partid PSD eșuat ?
    Ultimile vanturi puturoase, trase chiar de către Marcel Ciolacu.
    Adio tovarășe ! ( Wc se afla chiar in fundul curții chiar sub acel nuc bătrân plantat chiar de către Ion)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...