Polonia a depășit pragul de 100.000 de decese din cauza Covid-19 înregistrate de la debutul pandemiei

Peste 100.000 de persoane au murit din cauza Covid-19 în Polonia, de la începutul pandemiei, a anunțat, marți, Guvernul acestei țări.

Este încă o zi tristă, dar în mod special această zi pentru că am depășit pragul de 100.000 de decese, a declarat ministrul polonez al Sănătății, Adam Niedzielski, la canalul de informații TVN24.
Ministrul Sănătății a precizat că, potrivit ultimelor date zilnice, 493 de persoane au decedat, numărul morților din cauza Covid-19 ajungând la 100.254.

Polonia se plasează pe locul al șaselea în lume în privința ratei de deces după Trinidad Tobago, Moldova, Georgia, Ungaria și Saint Marin, potrivit AFP.

În Polonia 63% din populație este vaccinată contra Covid-19, o rată considerată scăzută în Uniunea Europeană. Guvernul polonez a încurajat populația să se vaccineze, dar a fost criticat de opoziție că nu a inițiat acțiuni mai ferme, cum ar fi certificatele de vaccinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...