Reduceri de până la 600 de euro la vacanțele exotice

Publicat: 12 nov. 2021, 07:30, de Otilia Caloian, în LIFESTYLE , ? cititori
Reduceri de până la 600 de euro la vacanțele exotice
Republica Dominicana SURSA FOTO: Pixabay

În această perioadă, foarte multe agenții de turism au lansat oferte cu reduceri substanțiale, de Black Friday. Cine dorește să călătorească într-o destinație exotică, poate arunca un ochi pe ofertele touroperatorilor, unde, zilele acestea, vacanțele într-o destinație la plajă, pe malul oceanului, sunt reduse cu până la 600 de euro.

O vacanță de nouă zile în Republica Dominicană costă, de regulă, 1.590 de euro. În perioada de Black Friday, însă (12-22 noiembrie), aceeași vacanță costă 990 de euro, cu 600 de euro mai puțin decât de obicei, potrivit datelor touroperatorului Eturia.

Aceeași reducere am găsit-o și pentru vacanțele în Kenya, unde un sejur charter de opt zile, all inclusive, costă doar 890 euro față de 1490 euro.

Și vacanțele în Dubai au aplicate reduceri de prețuri. Astfel, de Black Friday, un sejur charter de opt zile, în Dubai costă 490 de euro, în loc de o mie de euro, cât costă de obicei. Cei care doresc luxul suprem, pot alege Atlantis Palm, unde, în această perioadă, opt zile costă 2.400 de euro, cu 600 de euro mai puțin decât de obicei.

Revelion la Las Vegas 

Statele Unite ale Americii și-a redeschis granițele pentru turiști, un motiv în plus pentru iubitorii de călătorii și de distracții să aleagă o vacanță peste ocean. De Revelion, puteți petrece la Las Vegas, opt zile, cu doar 1.150 de euro, sau puteți face plajă în Jamaica, unde o săptămână, cu all inclusive, costă 1.190 de euro.

“Reducerile Black Friday de până la 600 euro pe pachet sunt posibile datorită tarifelor speciale negociate cu partenerii locali. Eturia este singura agenție de turism din România care are contracte directe cu peste cinci sute de hoteluri din destinații exotice din întreaga lume. Ofertele includ doar acele hoteluri care au raportul optim calitate/preț și flexibilitatea de a modifica perioada de călătorie, pentru a evita orice neplăcere ce ar putea apărea ca urmare a unui eveniment neprevăzut”, a declarat Ana Maria Gherasim, Sales Manager la Eturia.

Otilia Caloian și-a început cariera jurnalistică la începutul anilor 2.000. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Facultatea de Finanțe-Bănci. Este specializată în jurnalismul economic și de ... vezi toate articolele