Circul Șoșoacă vs. Șoșoacă continuă. Diana a obținut un ordin de restricție, Silvestru va purta brățară.

Publicat: 02 apr. 2024, 23:05, de Alexandru Bogdan Grigoriev, în Ultimă oră , ? cititori
Circul Șoșoacă vs. Șoșoacă continuă. Diana a obținut un ordin de restricție, Silvestru va purta brățară.
Diana Sosoaca, consiliata de un agent Mosad

Astăzi a avut loc un nou episod din scandalul dintre senatoarea Diana Şoşoacă și soţul ei, Silvestru Şoşoacă, împotriva căruia a făcut o serie de acuzații grave. Mai mult, aceasta a obținut şi un ordin de protecție provizoriu pentru ea şi fiica ei, în vârstă de 11 ani.

La ieșirea de la Poliţie, senatoarea Diana Şoşoacă a dezvăluit detaliile care ar fi dat startul acestui scandal.

„Domnul Șoșoacă, la televiziunile dvs a făcut afirmații defăimătoare fără să vă aducă probe. S-a emis un ordin provizoriu de protecție pentru acte de violență, pentru abuz psiho-emoțional, social, spiritual, cibernetic, evident și de violență fizică asupra mea și asupra fetiței mele. Tocmai pentru că a menționat acest lucru că am probleme psihice, el trebuia să depună dovezi”, a spus Diana Şoşoacă. Ea a acuzat televiziunile, care nu i-au dat drept la replică în acelaşi mod cum au făcut cu soţul ei.

Senatoarea a afirmat și că în spatele acestor denigrări publice ar fi oameni potenți financiar care ar fi dat bani pentru ca adevărul să nu fie prezentat de ambele părți.

Șoșoacă a afirmat: „Nu am luat în viața mea medicamente, nu am nicio problemă psihică, nu am fost niciodată internată. În schimb, dânsul m-a amenințat că dacă nu-mi dau demisia din funcția de senator va face în așa fel încât să mă facă de rușine în toată țara pentru că în spatele lui sunt oameni potenți financiar.

Da, a lovit-o și pe fiica mea, care este foarte speriată, ne urmărește, vine în fața blocului. Deci eu nu sufăr de nicio boală psihică și, atenție, la astfel de aserțiuni, trebuiau să îi spună cei din spatele lui că se plătește pentru așa ceva”.

„Mai mult, m-a amenințat că va face în așa fel încât să fiu internată la un spital de nebuni și să-mi ia copilul de lângă mine. Ori, în acest caz eu nu puteam decât să reacționez printr-un ordin de protecție, să cer un ordin de protecție. Sunt depuse toate probele. Dacă n-aș fi avut probe, nu s-ar fi emis niciodată un ordin de protecție provizoriu. Să știți că se obțin foarte greu„, a mai spus politiciana.

Și a transmis și un avertisment: „Cine mai face astfel și mai ales și dânsul și prietenii săi care sunt instigați la ură împotriva mea, la hărțuire, la discriminare. Uitați-vă ce este pe contul său de Facebook, toate acele lucruri și toate defăimările pe care le face la televiziuni… Normal e ca prezentatorul să fie obligat să ceară dovezi. Este inacceptabil să discriminați un om, să acceptați acte de grobianism,de insulte, de injurii. Efectiv imaginea mea este făcută praf de un om care are grave derapaje de la normalitate. E patriarhul partidului, cel mai bun organizator din țară de partide. Ce partid a organizat? Nici măcar SOS România. Ce a înființat el când el n-are un ban de 5 ani?… Este întreținut de mine. Despre ce vorbim? I-am crescut copilul, l-am scos din glodul în care era și l-am făcut om de București. De ce n-a depus plângere dacă l-am amenințat ? Până la urmă, eu am depus plângere și am depus dovezi”, a mai spus Diana Şoşoacă.

Șoșoacă a mai afirmat că (încă) soțul său s-ar fi dorit și ministru de Interne și, chiar, președintele țării.

„În lupta aceasta anti sistem nu pot să periclitez stabilitatea luptei și a partidului. Eu efectiv am suportat cât am putut până când el a ales să facă circul acesta pe toate televiziunile pentru că își dorește să fie candidat la prezidențiale. Deci omul și-a făcut și o pagină, primul domn al țării. Îmi spunea că poate ar trebui să fie numit, dacă ajungem la guvernare, îmi făceam și cruce, ministru al Internelor, ca să distrugă toți polițiștii și jandarmii, pentru că dacă o să observați, la toate meeting-urile trebuia să-l țină oamenii ca să nu sară să se ia la bătaie cu polițiștii și jandarmii.

Are o ură cumplită pe ei, are o ură pe femei, este un misogin total. Da, există amanta lui, bineînțeles, cu care s-a și afișat, evident. Deci eu nu am amant, nimic, ar fi culmea. Deci mă scuzați, eu muncesc aproape 24 din 24, am copiii… eu trebuie că ajung acasă, fac mâncare, vorbesc cu fetița mea, îi verific temele. El nu-și vede copilul, nici pensia alimentară nu i-o plătește copilului. Eu îi plăteam pensia alimentară”, a mai spus Diana Şoşoacă la ieșirea din secţia de Poliţie.

Pentru că Silvestru Șoșoacă nu s-a prezentat la Poliție pentru a i se monta o brățară de urmărire, a fost dat în urmărire. El este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție.