Cisternă cu acid fosforic, implicată într-un carambol în nordul județului Galați. Traficul este blocat

Patru mașini, printre care și o cisternă cu acid fosforic, au fost implicate sâmbătă dimineața într-un accident produs pe DN24, în partea de nord a județului Galați.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe DN 24 Tecuci-Tișița, în apropierea localității Cosmești, județul Galați.

Conform polițiștilor, într-o curbă periculoasă, remorca unui vehicul s-a desprins și a pătruns pe sensul opus, acolo unde a intrat într-o cisternă încărcată cu acid fosforic. Șoferul acesteia a pierdut controlul asupra direcției și a lovit un TIR, ulterior fiind implicată în carambol și o autoutilitară.

Potrivit primelor informații ale polițiștilor, nu sunt persoane rănite, nu sunt semnalate scurgeri din cisternă și nici pericol de explozie.

Circulația în zonă este deviată pe rute ocolitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...