Cisterna lui Doldurea blochează de mai bine de șase ore Valea Oltului

Drumul DN7 a fost închis complet în localitatea Balota, din județul Vâlcea, unde s-a produs accidentul. Poliția a spus că accidentul a implicat un camion cisternă care transporta gaz lichid și un tir. Se pare că a existat o scurgere de combustibil pe drum.

Din verificările preliminare efectuate s-a stabilit că ar fi avut loc o coliziune între o cisternă încărcată cu GPL și un autotren, în localitatea Racovița, km 221. Polițiștii sunt prezenți la fața locului pentru monitorizarea și fluidizarea traficului rutier. Traficul este blocat total”, sunt primele informații transmise de polițiști.

Din sursele din rândul celor care au intervenit la fața locului, cisterna încărcată cu gaz petrolier lichefiat aparține firmei din Olt, aceeași firmă care avea și stația GPL din Crevedia.

Mai exact, firma Flagas, la care asociat este fiul primarului din Caracal, Ion Doldurea.

Șoferul, cu această cisternă plină cu GPL se îndrepta spre Sibiu și doar norocul  a făcut ca în urma impactului cu TIR-ul pe DN 7, pe Valea Oltului, în localitatea Racoviță, să nu se întâmple o nenorocire.

Pompierii au informat că, în urma accidentului, nici o persoană nu a rămas încarcerată. Unul din soferi a avut nevoie de ingrijiri medicale. Au fost trimise la locul accidentului o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, dar si un echipaj de intervenţie în cazul accidentelor chimice. Se pare că există scurgeri de carburant pe carosabil.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de mers.

UPDATE: Accidentul ar fi fost provocat de șoferul cisternei. Firma de transport aparține Flagas, care deține și statia GPL care a explodat în Crevedia.

Traficul rutier a fost reluat pe sensul de mers Vâlcea – Sibiu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole