Cîțu: „Avem ventilatoare dar nu au fost distribuite de Ministerul Sănătății. Cineva trebuie să răspundă cu funcția”

Primul-ministru demis Florin Cîțu, susține că există un stoc de 40 de ventilatoare, donație a statului german, dar ele nu au fost distribuite de reprezentanții Ministerului Sănătății, deși au existat solicitări din partea unităților medicale cu paturi.

Conform premierului demis, încă din august există spitale care au făcut solicitări pentru a li se repartiza sau dona ventilatoare, dar nu s-a primit niciun răspuns din partea Ministerului Sănătății.

Au fost solicitări, aveam ventilatoare iar cineva din Ministerul Sănătății nu a răspuns. Aș vrea să știu exact cine n-a răspuns și acel cineva va trebui să răspundă, chiar cu funcția”, a transmis Cîțu.

O altă nemulțumire a premierului demis se referă la o licitație pentru achiziția de medicamente anti-Covid 19, inițiată în aprilie și finalizată abia în urmă cu o săptămână.

Declarațiile premierului au fost făcute în contextul participării acestuia la videoconferința cu reprezentanții Centrului Național de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI) Ciolpani (șeful DSU, Raed Arafat, reprezentanții Ministerului Sănătății, directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, dr. Adriana Pistol)

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole