Cîțu îl vrea pe Nelu Tătaru din nou la șefia Ministerului Sănătății

Venirea recentă a fostului ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, în echipa de la Palatul Victoria a premierului Florin Cîțu pe post de consilier onorific pentru probleme de sănătate ascunde o mutare cu bătaie lungă.

Potrivit informațiilor noastre, în situația când USR nu revine la guvernare, Florin Cîțu l-ar propune pe Nelu Tătaru pentru funcţia de ministru al Sănătăţii. Asta deși în mandatul lui au fost ascunși mii de morți de COVID-19, descoperiți de fostul ministru Vlad Voiculescu care a și fost demis de Cîțu din acest motiv.

Nelu Tătaru este un foarte bun profesionist şi a arătat anul trecut că a putut să gestioneze o perioadă foarte dificilă. În plină criză, a gestionat foarte bine Ministerul Sănătăţii. Este un profesionist bun, dacă se ajunge acolo, bineînţeles că este o propunere foarte bună pentru un ministru al Sănătăţii. Dar această discuţie trebuie să o am împreună cu partenerii de la UDMR să vedem cum facem, dacă, în cazul nefericit, spun eu, în care cei de la USR decid să nu mai participe la guvernare“, a afirmat recent premierul Florin Cîțu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole