Cîțu nu demisionează din funcția de premier: „Se spun multe prostii în spațiul public”

Premierul Florin Cîțu a declarat că nu demisionează înainte de ședința de marți din Parlament în care se va vota moțiunea de cenzură a PSD, în condițiile în care acesta era unul dintre scenariile vehiculate în spațiul public.

Întrebat dacă va demisiona la începutul săptămânii viitoare din fruntea Guvernului, Cîțu a răspuns: „Se spun multe prostii în spațiul public, noi avem multe lucruri de făcut pentru români”.

În spațiul public a fost vehiculată varianta demisiei premierului Florin Cîțu chiar înainte de ședința din Parlament. Prin demisie, Cîțu ar putea fi propus din nou pentru funcția de premier în urma consultărilor de la Cotroceni privitoare la formarea unui nou Guvern.

În schimb, dacă Florin Cîțu va fi demis în urma moțiunii de cenzură varianta nu mai poate fi aplicată, așa cum a stabilit Curtea Constituțională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...