Ciucă, despre intrarea României în Schengen: Pot să îmi propun o astfel de ţintă, dar nu pot garanta că ea se întâmplă

Premierul Nicolae Ciucă a declarat marţi, întrebat dacă 2022 este o ţintă realizabilă pentru intrarea României în Schengen, că poate să îşi propună o astfel de ţintă, dar nu poate garanta că ea se întâmplă.

„Voi face tot ce este necesar astfel încât România să îşi îndeplinească acest deziderat pentru a intra în Schengen şi vom întreprinde toate măsurile să clarificăm aceste linii pe care România le mai are de îndeplini pentru a putea beneficia de acest statut”, a spus premierul, întrebat de Europa Liberă ce se întâmplă cu aderarea la spaţiul Schengen.

Solicitat să precizeze dacă 2022 este o ţintă realizabilă pentru intrarea României în Schengen, premierul a declarat că nu poate garanta acest lucru.

”Pot să îmi propun o astfel de ţintă, dar nu pot garanta că ea se întâmplă, pentru că nu depinde doar de noi”, a replicat Nicolae Ciucă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...