Ciucă: „Îmi voi juca șansa până la capăt”. Lista miniștrilor desemnați, prezentată sâmbătă seară

Nicolae Ciucă, premierul desemnat de Klaus Iohannis să formeze un nou Guvern, spune că va continua negocierile cu toate partidele. Totodată, el a precizat că PNL ar putea să flexibilizeze mandatul și să renunțe la dorința de a merge cu un guvern minoritar. Premierul a anunțat că va depune programul de guvernare și lista nominală a miniștrilor sâmbătă seară.

Sâmbătă seara depunem programul de guvernare și lista nominală a miniștrilor din cabinet urmând ca, săptămâna viitoare, în funcție de programul stabilit să intre în Parlament spre aprobare.”, a transmis Nicolae Ciucă. „Îmi voi juca șansa până la capăt„, a mai declarat Nicolae Ciucă, menționând că „în niciun caz” nu își va depune mandatul înainte de votul în Parlament.

Nicolae Ciucă: „Continuăm să negociem”

Nu îmi voi depune mandatul. Sâmbătă seara, la ora 24 expiră, până atunci vom avea lista cu miniștri și programul depuse la Parlament. Nu este închisă ușa către nimeni, continuăm să negociem. În acest moment, mandatul meu este să negociez un guvern minoritar. Flexibilizarea mandatului urmează să fie discutată și decisă. Vineri este ultima zi în care mai putem avea acel BPN”, a spus Nicolae Ciucă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...