Ciucă: „Îmi voi juca șansa până la capăt”. Lista miniștrilor desemnați, prezentată sâmbătă seară

Publicat: 27 oct. 2021, 17:07, de Narcis Popescu, în News , ? cititori
Ciucă: „Îmi voi juca șansa până la capăt”. Lista miniștrilor desemnați, prezentată sâmbătă seară

Nicolae Ciucă, premierul desemnat de Klaus Iohannis să formeze un nou Guvern, spune că va continua negocierile cu toate partidele. Totodată, el a precizat că PNL ar putea să flexibilizeze mandatul și să renunțe la dorința de a merge cu un guvern minoritar. Premierul a anunțat că va depune programul de guvernare și lista nominală a miniștrilor sâmbătă seară.

Sâmbătă seara depunem programul de guvernare și lista nominală a miniștrilor din cabinet urmând ca, săptămâna viitoare, în funcție de programul stabilit să intre în Parlament spre aprobare.”, a transmis Nicolae Ciucă. „Îmi voi juca șansa până la capăt„, a mai declarat Nicolae Ciucă, menționând că „în niciun caz” nu își va depune mandatul înainte de votul în Parlament.

Nicolae Ciucă: „Continuăm să negociem”

Nu îmi voi depune mandatul. Sâmbătă seara, la ora 24 expiră, până atunci vom avea lista cu miniștri și programul depuse la Parlament. Nu este închisă ușa către nimeni, continuăm să negociem. În acest moment, mandatul meu este să negociez un guvern minoritar. Flexibilizarea mandatului urmează să fie discutată și decisă. Vineri este ultima zi în care mai putem avea acel BPN”, a spus Nicolae Ciucă.