Ciucă: PNL va avea, oficial, propriul candidat la prezidențiale- „Vor vedea toate realizările PNL”

Publicat: 14 iun. 2024, 18:25, de Corina Oprea, în POLITICĂ , ? cititori
Ciucă: PNL va avea, oficial, propriul candidat la prezidențiale-
sursa: google

Nicolae Ciucă face un anunț important, la finalul unei ședințe care a durat mai bine de șase ore. În urma discuțiilor și analizelor cu liderii filialelor judeţene, au ajuns la concluzia că PNL este un partid puternic, susținut de alegători la scrutin, motiv pentru care va avea propriul candidat la prezidențiale.

Ciucă anunță participarea PNL la prezidențiale

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat, vineri, că liderii filialelor judeţene au analizat rezultatele alegerilor. În urma acestor discuții și a reușitelor notabile, au ajuns să considere „PNL ca fiind cel mai puternic partid de dreapta din România”.

În urma ședinței, liberalii au luat o decizie foarte așteptată: vor avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale. Pentru că au încredere în formațiunea politică pe care o reprezintă, au decis să intre în cursa pentru alegerea șefului de stat.

El a precizat că, în cadrul întâlnirii, fiecare președinte de filială a avut ocazia să-și exprime propria analiză și punct de vedere. La finalul discuției, s-a abordat perspectiva alegerilor viitoare.

Liderul PNL a anunțat că toți președinții de filială au convenit în unanimitate ca liberalii să aibă propriul candidat la alegerile prezidențiale. Astfel, vor intra în cursă cu un om puternic, în care au încredere și care să îi reprezinte cu succes.

„Am avut o analiză a rezutatelor şi, sigur, am plecat de la datele pe care le avem astăzi de la BEC. Discutăm despre scorul politic al PNL, de peste 30%, şi un număr de 2,5 milioane de voturi”, a declarat, vineri, liderul PNL.

„Acest vot totodată reconfirmă PNL ca fiind cel mai puternic partid de dreapta din România”, a mai declarat Ciucă.

Președintele PNL a mulțumit din nou celor care au votat pentru PNL, dar și celor care nu au ales candidații partidului, exprimându-și speranța că la următoarele alegeri aceștia vor evalua realizările PNL în administrația locală și la guvernare.