Ciucă și Firea au întors spatele copiilor chiar de ziua lor

În țara noastră de 1 iunie se sărbătorește ziua copilului, dar, din păcate, autoritățile de la noi care responsabile cu destinele copiilor au ignorat total această zi aniversară.

Ziua Copilului a fost menționată pentru prima dată încă din 1925 în cadrul Conferinței Mondiale pentru Protejarea și Bunăstarea Copiilor. Astfel, pe data de 1 iunie a fost stabilită și este celebrată Ziua Copilului, inclusiv în România.

Dar, astăzi nicio instituție a statului român în frunte cu n-a catadicsit să de dea un mesaj de două rânduri sau să facă vreo postare dedicată copiilor români. Adică, nici Guvernul României condus de Nicolae Ciucă, Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse păstorit de Gabriela Firea sau Autoritatea  Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție unde președinte este Elena Tudor. De ce oare? Din indiferență și sictir, dar și pentru că încă copiii nu sunt o miză electorală!

2 COMENTARII

  1. Bună ziua măriți la copiii din România și alocație de stat și la copiii cu dizabilități nu mai vrem scumpiri în România mai puteți sa dați și la copiii din salarile vostre mari îi scoateți ochii cu 13 lei și voi aveți salari foarte mari mai dați și la alți care trăiesc cu salarii de minim pe economie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...