Ciudățeniile lui Elon Musk: Pe unde doarme și de ce

Elon Musk este considerat cel mai bogat om din lume, iar din acest motiv i-a șocat pe fani atunci când le-a spus că nu are nicio casă și că locuiește la prieteni. Fondatorul Tesla ar dormi în locuințele prietenilor, atunci când aceștia au o cameră liberă!

Elon Musk a recunoscut că nu prea doarme acasă și chiar nu are o locuință a lui, ci mai repede doarme pe la prieteni, prin rotație, în funcție de zona în care se află. Dacă e să fim puțin ironici, Musk are cam mulți prieteni…

Declarațiile, făcute pentru Bussines Insider i-au șocat pe toți, mai ales că fondatorul Tesla este un model pentru oamenii de afaceri din întreaga lume, în special pentru cei care fac parte din tânăra generație.

„Consumul meu personal nu este mare”

Nu am nicio locuință în acest moment, stau pe la prieteni (…) Dacă merg în Bay Area, unde se află cea mai mare parte a birourilor Tesla, practic dorm prin rotație, în dormitoarele libere ale prietenilor”, a declarat Elon Musk, potrivit sursei citate.

Elon Musk a vorbit și despre o serie de atacuri din partea unor politicieni americani,care susțin că miliardarii ca el plătesc taxe foarte mici față de veniturile pe care le au.

Cu siguranță, ar fi o problemă dacă aș cheltui miliarde de dolari pe an în folosul personal, dar nu este cazul (…) Consumul meu personal nu este mare. Adică, singura excepție este avionul, dar dacă nu aș folosi avionul aș munci mai puțin”, a mai declarat Musk.

Este declarat oficial cel mai bogat om din istorie

După ce a devenit principalul acționar Twitter, averea ui Musk a trecut de 200 de miliarde de dolari. Potrivit Forbes, CEO-ul Tesla este declarat oficial cel mai bogat om din istorie, după acesta urmând Jeff Bezos și Bernard Arnault și familia sa.

Elon Musk ocupă primul loc în clasamentul realizat de Forbes în 2022. Averea acestuia este estimată la 219 de miliarde de dolari. Iată cum arată lista primilor 10 cei mai bogați oameni din lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...