Claire Foy, actrița din ”The Crown”: ”Onorată” că am interpretat rolul Reginei și ”să fiu o mică parte din povestea ei”

Claire Foy, actrița care a interpretat-o ​​pe Regină în primele două sezoane din serialul ”The Crown”, a declarat că a fost „onorată” cu acest rol și că a fost „o mică parte din povestea ei”, transmite BBC.

Foy a interpretat rolul monarhului în drama Netflix,  înainte ca ștafeta să fie transmisă actrițelor Olivie Colman și Imelda Staunton.

„Cred că a fost un monarh incredibil”, îi spunea Foy jurnalistei Lizo Mzimba de la BBC, la Festivalul de Film de la Toronto.

„Ea a i-a unit pe oameni și a fost un simbol imens al continuității, demnității și grației”.

Actrița britanică a adăugat: „Sentimentul meu principal este  să mă gândesc la ea ca mamă, bunică și străbunică, într-adevăr, și sunt foarte onorată să fiu o mică parte din povestea ei”.

Primul sezon din ”The Crown”, care a relatat viața Reginei de la nunta ei din 1947 până în 1955, a reintrat în top 10 săptămânal al Netflix, după vestea morții Reginei Elisabeta a II-a.

Foy a câștigat premiile pentru cea mai bună actriță atât la Emmy, cât și la Globurile de Aur pentru rolul Reginei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...