Claudia Pătrășcanu îl dă de gol pe Gabi Bădălău: „Mi-a zis că Bianca Drăgușanu e o prostituată care i-a făcut vrăji”

Claudia Pătrășcanu a reacționat acum extrem de dur, după ce actuala iubită a lui Gabi Bădălău a susținut public că artista o hărțuiește și o jignește. Mai mult, cântăreața susține că s-a ajuns la acest scandal tocmai din cauza lui Gabi Bădălău, însă la un moment dat acesta i-ar fi spus că Bianca Drăgușanu este „o prostituată de care nu mai scapă, pentru că i-a făcut vrăji”.

Cântăreața susține că principalul vinovat pentru scandalul pornit între ea și Bianca este chiar Gabi Bădălău. Cântăreața susține că omul de afaceri ar fi trebuit să o țină în frâu pe actuala lui iubită, atunci când blondina ar fi jignit-o public pe fosta lui soție.

”N-am prea multe de spus în privința acestei femei și cred că toată lumea știe acest lucru. Nu vreau să intru în circul ei pe care îl face de foarte mulți ani înainte să fie cu Gabi.

S-a ajuns aici tocmai din vina lui Gabi, dacă mă întrebați pe mine, un bărbat n-ar permite așa ceva mai ales că există doi copii la mijloc între mine și el.

Sunt multe lucruri de spus nu vreau să stau să le înșir mi se pare rușinos și penibil. Eu ce-am avut de spus am spus în privința copiilor mei, dacă ea își permite să vorbească despre copiii mei la televizor, vă dați seama cât tupeu fantastic și ce să fac? Să mă cobor la nivelul ei?

Să nu uităm de unde a venit fata asta, cum era ținută de calorifer și vândută lui y și z. M-am săturat să fiu jignită de neica nimeni. Îmi este milă de fetița ei. Eu n-am nimic de împărțit de ea, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu crede că Bădălău regretă divorțul

Cântăreața susține că e convinsă că fostul ei soț regretă că și-a pierdut familia, dar crede că actuala lui iubită i-ar fi făcut vrăji ca să îl țină lângă ea, susține Claudia Pătrășcanu.

„Să nu uităm de unde a plecat. E o femeie ce a fost ținută de un clan mare din România asta. A fost împărțită în toată Europa să facă prostituție. Cum aș putea eu, Claudia Pătrășcanu, vreodată să mă pun pe o canapea cu o asemenea speță de om? Niciodată în viața asta.

N-am să-l uit când a venit în casa mea și mi-a descris-o pe câți bani a luat-o în Maldive și că e o prostituată de care nu mai scapă, care i-a făcut vrăji, că a găsit menajera niște ace înfipte în pernă. M-a rugat din suflet să-l duc la preot, ca să-l scape de ea. Și tot n-a putut să scape.

Nu mai are scăpare. Din păcate pentru el, nu mai are scăpare. Nu am să-i permit acestei individe – un nimic de om – să vorbească despre copiii mei, despre cât cheltuie Gabi (Bădălău – n.r.) cu copiii mei. Îi e teamă că nu mai are bani? Că dă Gabi (Bădălău – n.r.) mai mult copiilor decât îi dă ei?

Gabi (Bădălău – n.r.) plătește încă școala copiilor. Nu mie. Copiilor. Care e problema ei? Vrea să i-o plătească ei, copilului ei? De ce o interesează pe ea copiii mei? Să stea cuminte în banca ei’, a declarat Claudia Pătrășcanu recent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...