Clienți otrăviți într-un bar din Germania. O persoană a murit

Publicat: 14 feb. 2022, 16:45, de Puterea.ro, în Internațional
Clienți otrăviți într-un bar din Germania. O persoană a murit

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a murit otrăvit după ce a consumat dintr-o sticlă la un restaurant din oraşul Weiden, în regiunea bavareză Palatinatul Superior, în sudul Germaniei.

Alte şapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, unele din ele fiind în stare gravă, a anunţat duminică poliţia.

Conform informaţiilor iniţiale, oaspeţii au consumat o sticlă de băutură şi, la scurt timp, au început să prezinte simptome de intoxicaţie, relatează dpa.

Clienţii restaurantului au fost transportaţi la spital, iar bărbatul de 52 de ani din districtul Schwandorf a murit duminică noaptea. Potrivit poliţiei, ceilalţi nu sunt în pericol de moarte.

Întrebați în legătură cu băutura, polițiștii nu au dorit să dea nicio informație în acest sens. Departamentul de urmărire penală a preluat ancheta şi a fost constituită o comisie specială.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că există o suspiciune de omucidere din neglijenţă. Cu toate acestea, nicio persoană nu este în prezent considerată suspectă, conform postului BR.

Poliţia caută martori pentru a relata ce s-a întâmplat.