Clotilde Armand cere Parchetului General să preia ancheta legată de Biroul Electoral al Sectorului 1

Candidatul PNL-USR PLUS la Primăria Sectorului 1, europarlamentarul Clotilde Armand, spune  că va solicita Parchetului General să preia ancheta despre situaţia de la Biroul Electoral al Sectorului 1.

Ancheta este acum instrumentată de poliție. Verificările au început după ce Clotilde Armand a semnalat nereguli grave legate de procesele verbale în care erau consemnate voturile primite de candidaţi.

”Aud că prietenul lui Omar Hayssam (Marcel Ciolacu) împreună cu fostul primar bolşevic de la Sectorul 1 (da, este un bolşevic pur sânge care a transformat Poliţia Locală în poliţie politică şi a folosit-o să mă urmărească) vor să renumere voturile pentru că, ţineţi-vă bine: ”Voturile reprezintă voinţa şi speranţa oamenilor. Iar acestea nu trebuie în niciun caz furate.” Really? Şi în 2016 ce-aţi făcut domnilor?! Acum, eu vreau să-i lămuresc pe cei doi în felul următor. Astăzi voi solicita Parchetului General al României să preia ancheta despre situaţia de la Biroul Electoral al Sectorului 1. Să înţelegem şi noi o treabă”, anunţă Clotilde Armand pe Facebook.

Citește și:

1 COMENTARIU

  1. Ecaterina Teodoroiu luptând în fruntea unui pluton de infanterie al Armatei Române.
    Clotilde Armand luptând curajos în fruntea plutonului PNL-USR PLUS la Primăria Sectorului 1, europarlamentarul Clotilde Armand poate fi oglinda strălucitoare a capitalei si a Ecaterinei Teodoroiu .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...