Clotilde Armand lovește din nou: Bucureștenii din Sectorul 1 NU vor beneficia de programul Rabla Local

Bucureștenii din Sectorul 1 nu vor beneficia de programul Rabla Local, prin care persoanele fizice primesc stimulente de 3.000 de lei pentru a casa mașini mai vechi de 15 ani.

Liberalii atrag atenția asupra faptului că, proiectul a primit votul Consiliului Local, însă primarul Armand nu a depus documentația necesară pentru accesarea acestui program.

Deschiderea sesiunii de finanțare a ”Programului privind casarea autovehiculelor uzate” a fost anunțată încă de la începutul lunii aprilie. Mai mult, primăriile aveau ocazia să se înscrie și online, în perioada 21 aprilie-28 aprilie. 

Programul Rabla Local permitea persoanelor fizice să casează o mașină mai veche de 15 ani primesc, urmând să primească de la primăria de care aparțin, un stimulent în valoare de 3.000 de lei, fără a fi obligați să-i folosească pentru a cumpăra o mașină nouă.

„Nu este prima dată când primăria Sectorului 1 ratează proiecte cu impact pentru oameni. Iresponsabilitate pe linie, lipsă de interes și incompetență marca Armand, așa cum suntem obișnuiți de doi ani și jumătate. Primarul a adus în Consiliul Local acest proiect abia pe 26 aprilie, deși mai erau două zile până la finalizarea perioadei de depunere. Chiar și așa, după ce proiectul a fost votat, ar fi avut suficient timp la dispoziție. Înscrierea se făcea online și foarte simplu. 

Această nouă dovadă de dezinteres din partea primarului Armand afectează mii de bucureșteni din Sectorul 1, care ar fi putut beneficia de această sumă de bani deloc de neglijat, dar și siguranța străzilor, pentru că multe dintre mașinile vechi, care poluează și prezintă riscuri în trafic, ar fi putut fi înlocuite”, a declarat Sebastian Burduja, președinte PNL Sector 1.

Nu este pentru prima oară când Primăria Sectorului ratează o oportunitate de acest fel. În luna februarie a acestui an, Primăria Sectorului 1 a mai ratat un apel pentru fonduri din Planul Național de Redresare și Reziliență alocat pentru instalarea de panouri electronice de informare în stațiile STB, fiind singurul sector care nu va beneficia de program. La acel moment, PNL Sector 1 a cerut demisia city managerului. 

Liberalii cer demisia lui Cotilde Armand susținând că „ dezamăgește din nou mii de bucureșteni, care probabil i-au acordat votul și încrederea. Sigur că nu ne așteptăm la gesturi de onoare din partea lui Armand. Cel mai probabil urmează un nou episod de victimizare, în care sunt de vină inamicii săi imaginari, ca de fiecare dată. ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...