Clotilde Armand: „Mai mulți tineri teribiliști au distrus parțial iazul pe care l-am amenajat în Parcul Kiseleff”

Mai mulți tineri au distrus parțial, marți noapte iazul amenajat în Parcul Kiseleff din Capitală, semnalează primarul sectorului 1, Clotilde Armand. Ei au aruncat timp de mai multe minute cu răsadurile de flori în rațele care se odihneau în mijlocul lacului, potrivit Mediafax.

Mai mulți tineri teribiliști au distrus parțial, noaptea trecută, iazul pe care l-am amenajat în Parcul Kiseleff. De neînțeles comportamentul lor, au aruncat timp de mai multe minute cu răsadurile de flori în rațele care se odihneau în mijlocul micului lac. În imaginile de mai jos nu vedem altceva decât nepăsare. Nepăsare față de mediul înconjurător, nepăsare față de munca noastră și toți locuitorii Sectorului 1.

Am solicitat sprijin polițiștilor pentru identificarea acestor tineri, vom face plângere penală pentru vandalism și cruzime față de animale”, scrie pe Facebook primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Ea face apel la cetățenii care observă astfel de acte de vandalism în spațiul public să nu tolereze asemenea comportament și să anunțe imediat organele abilitate ori de câte ori observă persoane cu comportamente antisociale, care prin acțiunile lor afectează imaginea spațiului public sau periclitează siguranța în utilizare a echipamentelor din parcuri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...