Clotilde Armand – primarul Apocalipsei!

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 din Capitală, continuă cearta cu Romprest, operatorul de salubritate. Încă nu s-a lămurit clar ce s-a achitat sau nu și nici cine are dreptate. Cert este însă că locuitorii Sectorului 1 sunt obligați să trăiască printre gunoaie și șobolani.

Riscurile pentru locuitorii Sectorului 1 sunt din ce în ce mai mari având în vedere că vine vara și căldura. Descompunerea resturilor menajere va însemna mirosuri pestilențiale, dar și muște, viermi, șobolani și multă mizerie.

Indiferent de situația juridică dintre Primărie și Romprest și indiferent de cine are dreptate, primarul trebuie să aibe grijă ca locuitorii să nu se îmbolnăvească din cauza gunoaielor aruncate pe străzi și nici să trăiască înconjurați de mizerie.

Va prezentăm mai jos o galerie foto cu imagini din Sectorul 1 surprinse astăzi de reporterii Puterea.ro, în care se poate observa foarte ușor cum arată cel mai bogat sector al Capitalei.

1 COMENTARIU

  1. Singura cearta pe care o dezvolta madame este justificata dpdv al costurilor uriase, insa in afar de aceasta lupta nu a facut absolut nimic, nici o onvestitie, ba chiar fonduri taiate peste tot pe unde s-a putut si totusi nu are bani la buget, dar deturnarea celor 12 milioane de euro din banii publici intr-un cartier privat, prin paravanul rezidentilor acelui cartier privat, ce sunt membri ai consiliului local s1, pe asta nu o vede? Furtul asta cum a fost aprobat in unanimitate de catre toti consilierii localis1+ primarul in functie, daca acelasi dezvoltator descrie clar costul real al unei astfel de constructii, pe care tot el o face intr-un alt cartier privat (evident ca si in cel in cauza a construit scoala si gradinita) is acest cost este de 690.000 eur, iar ei toti voteaza 12 milioane de euro, UNDE SE DUC BAII CETATENILOR? Unde sunt banii cetatenilor din 2020+2021 din moment ce nu s-a investit in nimic in acest sector, in afara greenfield 12.000.000 eur (proiect deloc legal fiind vorba de o investitie privata) + casele de avocatura platite extra pentru mafia din contractul gunoiului?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...