Clotilde Armand reia atacurile la adresa RAAPPS, care întârzie reparațiile acoperișului Hotel Triumf

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, atacă din nou RAAPPS, pe care o acuză că distruge în mod voit hotelul Triumf din Capitală. Clădirea-monument a fost afectată parțial de un incendiu în septembrie 2012 care i-a distrus o parte din acoperiș, iar RAAPPS întârzie reparațiile.

„Conducerea RAAPPS distruge voit monumentul Hotel Triumf. Acoperișul și o parte din podul Hotel Triumf, situat pe Șoseaua Kiseleff nr. 12, au fost afectate de un incendiu izbucnit în 12 septembrie 2020. Pe 24 ianuarie am semnalat public că acest monument este în pericol și trebuie să fie protejat acoperișul. Am semnalat că trebuie să fie demisă conducerea RAAPPS, pe 31 ianuarie reprezentații instituției au anunțat că au lansat licitația pentru reparația acoperișului. Au fost depuse mai multe oferte pentru realizarea de lucrări la Hotelul Triumf pentru un contract estimat la 2,94 milioane de lei, fără TVA. Pe 17 aprilie, am trecut să văd cum arată acoperișul. Surpriză! Este mai degradat ca în ianuarie. Iar din ianuarie și până acum conducerea RAAPPS nu s-a grăbit să acopere acoperișul și lasă voit să se distrugă acest monument”, scrie Clotilde Armand pe Facebook.

O prelată

Primarul Sectorului 1 mai scrie că din ianuarie RAAPPS nu are timp să cumpere o prelată pentru a acoperi zona distrusă. Între timp, însă, pe 19 aprilie ar urma să se desfășoare o licitație pentru vânzarea a două terenuri de tenis din cadrul Hotelului Triumf, de 525 mp și 628 mp, unde ofertantul, Asociația Sportivă Tenis Europa a fost deja respinsă pentru că nu a prezentat toate documentele solicitate.

„După atâtea luni de zile în care am tot semnalat problema pare că RAAPPS nu are timp să cumpere o prelată și să acopere zona distrusă. Însă are timp de altceva. Să achiziționeze ’’produse de îngrijire personală. Este mai mult decât trist să vezi cum nepăsarea actualei conduceri tratează acest monument. PS: RAAPPS este pe pierdere de ani de zile. Potrivit datelor de la ministerul Finanțelor, regia de stat avea anul trecut două mii de angajați și pierderi de 30 milioane de lei”, mai scrie Armand pe Facebook..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...