Clotilde Armand susține că a fost agresată în trafic. Pune incidentul în categoria „amenințărilor mafiote”

Primarul Sectorului 1 susține că a avut parte de un incident în momentul în care circula miercuri dimineața, cu mașina, spre sediul municipalității.

Evenimentul a fost prezentat pe pagina de socializare a edilului.

În această dimineață eram în trafic iar la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre mașina mea, a început să lovească cu pumnii în geam și a încercat să-mi deschidă ușa de mai multe ori. Am raportat incidentul Poliției și mi-am văzut mai departe de drum.

PS: Guys, sunteți tot mai penibili. Nu mă intimidați și nici nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote”, a postat Armand.

Tema „mafiei” pe care o deranjează noul primar al Sectorului 1 este extrem de des folosită de edil în postările din ultima perioadă, mai ales în contextul scandalului provocat de modul cum sunt prestate serviciile de salubritate.

O declarație pe această idee a fost făcută și marți seara.

Rar mi-a fost dat să văd pe posturile de televiziune și pe site-urile de „știri” abonate până să ajung eu primar la banii Primăriei Sectorului 1 atâtea știri false despre mine. La toate acestea se adaugă și declarația președintelui PSD care vrea referendum pentru demiterea mea. Știți de ce? Pentru că le-am deranjat aranjamentele cu mafia gunoiului. Pentru cel mai scump contract de salubrizare din istoria României plătit de cetățenii Sectorului 1, contract realizat în anul 2008 și atribuit cu dedicație acestei firme șantajiste pe o perioadă de 25 de ani, un contract care a hrănit mulți politicieni, primari și „jurnaliști”.

Nivelul manipulării din ultimele zile mă ambiționează să lupt și mai tare iar referendumul făcut de PSD este cea mai bună dovadă că este foarte bine ce facem. Cum să nu vrea dl. Ciolacu să mă demită dacă de când sunt eu primar nu mai merg banii la PSD?! S-au terminat diamantele, dle. Ciolacu?”, a postat interogativ Armand.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole