Clotilde îi răspunde obraznic lui Ciolacu: Îmi pare tare rău că n-aţi mai găsit diamante în Sectorul 1

Publicat: 20 mart. 2023, 20:00, de Otilia Caloian, în Orașul meu , ? cititori
Clotilde îi răspunde obraznic lui Ciolacu: Îmi pare tare rău că n-aţi mai găsit diamante în Sectorul 1

Deși Sectorul 1 a devenit poate cel mai murdar sector al Capitalei, primărița Clotilde Armand se face că nu vede și îi răspunde obraznic liderului PSD, care a publicat, ieri, imagini cu gunoaiele care tronează, la tot pasul. Clotilde Armand nu-și asumă mizeria din sector și dă vina pe PSD. Noi îi reamintim doamnei primar că au trecut deja ceva ani buni de când conduce sectorul care era, cândva, de departe cel mai frumos sector din București.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a ieșit la plimbare, pe jos, în weekend, prin Sectorul 1, iar apoi a postat impresia sa pe Facebook. Aproape că a măturat cu primărița Clotilde Armand. Și-a întărit postarea și cu imagini, cu pubele pline de gunoi și cu mizerii la tot pasul.

Reacția primăriței Clotilde Armand nu a întârziat să apară. Normal că e mai ușor să găsești vinovați decât să rezolvi o problemă, așa că aruncă pisica în curtea PSD-ului. Tot pe Facebook a scris și Clotilde.

”A ieşit Marcel Ciolacu la plimbare (n-a avut curaj să accepte provocarea mea să mergem împreună) şi-a văzut ceea ce a produs PSD cât timp a guvernat şi jefuit Sectorul 1. Domn’ Marcel… îmi pare tare rău că n-aţi mai găsit diamante în Sectorul 1. A mai rămas puţin gunoi de ridicat după PSD. O să-l ridicăm definitiv şi vom curăţa oraşul nostru de mizeria în care l-aţi lăsat”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Ce i-a spus Ciolacu lui Clotilde Armand după plimbarea prin Sectorul 1

“Am pornit așadar în plimbare într-o tăcere asurzitoare – niciun zgomot de șantier, nicio schelă pe vreun bloc nereabilitat termic sau la o școală sau grădiniță, la oricare dintre investițiile cele promise în urmă cu doi ani. Nimic din cele cu care vă lăudați pe Facebook, nu există în realitate, doamnă Armand!

Cu toate acestea, de unde atâtea deșeuri din construcții pe #DrumulStegarului, doamnă? Știu, veți spune că am ales o zona de periferie, plină de tone de gunoi, doar ca să vă ponegresc. E drept, Drumul Stegarului e departe, dar pe unde altundeva să ne plimbăm dacă Promenada VERDE, promisă în campanie, e doar o vorbă goală și restul gunoi?

Să ne plimbăm pe străzi, prin cartiere, doamnă Armand? E la fel! Sacii de gunoi stau de zile întregi pe #StradaPajurei 7A, pe #Nadeș e mai rău decât pe Stegarului. În capăt, pe #StradaMânăstireaDealul, gunoi. După colt, pe #BucureștiiNoi 202, iar gunoi. În față la SNSPA, pe #Bld.Expozitiei 30, alți saci de gunoi. Practic, oriunde ai merge, ceea ce odată se numea Sectorul Verde este acum plin de mult praf, bănci și coșuri de gunoi rupte sau lipsă și, peste toate, multă, foarte multă mizerie. Un Sector al gunoaielor!

Las mai jos fotografiile făcute în plimbare. Nu pentru dumneavoastră, cei care locuiți în Sectorul 1 și care vă izbiți zi de zi de munții de gunoaie. Ci pentru doamna Armand care, neobișnuită să meargă pe stradă, poate va vedea strada aici, pe Facebook.

P.S. Nu  vă mulțumesc pentru invitație, doamnă Armand! Deși incompatibilă cu funcția publică pe care o dețineți, plimbarea făcută mi-a arătat un lucru clar: că sunteți perfect compatibilă cu dezastrul administrativ, cu gunoiul și cu risipa. Probabil îi urâți extrem de mult pe locuitorii acestui Sector încât să-i pedepsiți atât de rău!”, a conchis Marcel Ciolacu.

Citește și Ciolacu o linșează pe Clotilde Armand: Sectorul 1 e patria șobolanilor!

Otilia Caloian și-a început cariera jurnalistică la începutul anilor 2.000. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Facultatea de Finanțe-Bănci. Este specializată în jurnalismul economic și de ... vezi toate articolele