Clubul de noapte al celebrului Flavio Briatore a devenit focar de coronavirus

Adversar declarat al restricțiilor impuse de guverne pentru a stăvili pandemia de coronavirus, Flavio Briatore a ajuns el însuși la spital, în timp ce clubul său din Sardinia este considerat focar de COVID-19.

Mai multe mijloace media italiene și germane notează că exclusivistul club al miliardarului Flavio Briatore din Porto Cervo, Sardinia este considerat de autorități drept un focar de coronavirus. Asta pentru că mai bine de 60 de persoane care au participat la spectaculoasele petreceri din cardul clubului „Billionaire” au fost testate și găsite pozitive. Totodată, mai mulți angajați se află în izolare la domiciliu.

Este important de menționat că Briatore, fost manager în Formula 1 ajuns la vârsta de 70 de ani, a fost și el internat în spitalul San Raffaele din Milano după un rezultat pozitiv al testului pentru COVID-19.

Imediat după ce guvernul italian a anunțat o nouă închidere a cluburilor și discotecilor în diferite zona ale țării, în baza unor rapoarte ale autorităților locale, Briatore a scris pe contul său de Instagram că „mi se frânge inima când văd o economie măcelărită de oameni care strică totul” și că autoritățile „asociază virusul cu decibelii”.

Mare investitor în domeniul cluburilor, restaurantelor și modei, Flavio Briatore nu este singurul care își vede afacerile afectate din nou de pandemie. Mai multe cluburi din Costa Smeralda se află în vizorul autorităților după raportarea unor cazuri de COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...