Cluj: Accident rutier între un microbuz și un tren. Opt persoane au fost rănite

Un accident rutier a avut loc, luni, între un microbuz și un tren. La nivelul județului a fost activat Planul Roșu de intervenție.

UPDATE. Opt persoane au fost rănite, potrivit informaţiilor furnizate AGERPRES de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Alexandra Luca.

Este vorba despre un accident produs la pasajul de cale ferată din localitatea Urişor, comuna Căşeiu, între un microbuz şi un tren Regio-expres care circulă de la Baia Mare spre Cluj-Napoca. Sunt opt persoane rănite, pasageri în microbuz, pentru una dintre acestea a fost solicitat elicopterul SMURD. Şoferul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negative”, a declarat reprezentanta IPJ Cluj.

Accidentul feroviar s-a produs la intersecţia căii ferate cu drumul comunal 3 Urişor-Dej.

Din primele informaţii, microbuzul implicat în accident ar fi înmatriculat în judeţul Botoşani.

Știre inițială

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj a activat planul roşu de intervenţie şi a anunţat că, dintre cei opt răniţi, doi sunt în stare mai gravă.

Accidentul a avut loc în localitatea Urișor din judetul Cluj. Misiunea este în dinamică.

Salvatorii intervin cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de transport personal și victime multiple, 2 ambulanțe SMURD și 4 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

În sprijin, la locul intervenției a fost trimis și  un elicopter  SMURD.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole