CMBSU a decis relaxarea măsurilor anti-COVID. Masca rămâne obligatorie în zonele aglomerate

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis, luni, relaxarea măsurilor anti-COVID, în acord cu Hotărârea de Guvern privind prelungirea stării de alertă. Masca de protecţie rămâne obligatorie în zonele aglomerate din spaţii deschise, dar şi în apropierea unităţilor de învăţământ.

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a constatat, luni, că rata de incidenţă în Capitală este de 0,35 la mie în ultimele două săptămâni şi a decis relaxarea măsurilor anti-COVID.

Prefectul Alin Stoica a menţionat că măsurile stabilite în decizia CMBSU  sunt cele avute în vedere Hotărârea de Guvern privind prelungirea stării de alertă.

În Bucureşti, masca de protecţie va fi obligatorie în spaţiile deschise aglomerate – pieţe, târguri, oboare, dar şi la 50 de metri de unităţile de învăţământ.

Noile măsuri intră în vigoare în noaptea de luni spre marţi, la ora 01.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...