CNA: Tratați cu decență decesul actorului Ion Dichiseanu

Televiziunile și posturile de radio sunt avertizate de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) să trateze cu decenţă şi responsabilitate orice subiect privind decesul actorului Ion Dichiseanu.

Consiliul transmite posturilor de televiziune şi de radio rugămintea de a trata cu decenţă şi responsabilitate orice subiect referitor la decesul reputatului actor, cu atât mai mult cu cât legislaţia audiovizualului cuprinde prevederi clare privind obligaţia de a respecta drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, precum şi dreptul la viaţă privată, inclusiv pentru familia aflată în suferinţă”, conform unui comunicat al CNA.

Membrii CNA îşi exprimă regretul cu privire la dispariţia actorului Ion Dichiseanu şi transmit condoleanţe tuturor celor care l-au cunoscut şi l-au apreciat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ședință guvern Ciucă

Planul de austeritate s-a amânat! Guvernul nu votează Ordonanța, ci va...

Răsturnare de situație la mult anunțatul plan de reducere a cheltuielilor statului. S-a amânat! În schimb, guvernul va avea luni, 24 aprilie, runde de...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...