CNAIR a avizat proiectarea sectoarelor 1 și 2 din Autostrada de Centură București Sud

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a avizat Proiectul tehnic şi detaliile de execuţie pentru proiectarea şi execuţia sectoarelor 1 şi 2 ale lotului 3 din Autostrada de Centură Bucureşti Sud, a anunţat, miercuri, compania.

„Miercuri, 13 octombrie 2021, în cadrul CTE – CNAIR SA au fost avizate Proiectul Tehnic şi Detaliile de Execuţie, urmând a fi emis Ordinul de începere a lucrărilor pentru contractul „Proiectare şi Execuţie Autostrada de Centura Bucureşti Sud, Lotul 3, Sector 1, km 85+300 – km 100- 765, aferent Centura Sud şi Sector 2, km 0+000- km 2+500, aferent Centura Nord”, se menţionează într-un comunicat al CNAIR.

Antreprenorul general este Asocierea Aktor SA – Euroconstruct Trading ’98 SRL, iar valoarea totală a contractului este de 853,422 milioane de lei, plus TVA.

Finanţarea proiectului va fi asigurată din bani care provin de la Fondul de Coeziune, prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 -2020 şi din bugetul Guvernului României.

A0, al doilea inel de centură al Bucureștiului, se dorește a fi construit ca o autostradă și va avea o lungime de circa 101 kilometri. Prin construirea acesteiase dorește degrevarea traficului infernal de pe vechea centură a Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...