CNAIR a inițiat procedura de licitaţie pentru construcţia a trei noduri rutiere în judeţul Ilfov

Publicat: 05 apr. 2024, 16:12, de Viorela Pitulice, în Ultimă oră , ? cititori
CNAIR a inițiat procedura de licitaţie pentru construcţia a trei noduri rutiere în judeţul Ilfov

Vineri, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a demarat procedura de licitaţie a contractelor pentru construcţia a trei noduri rutiere în judeţul Ilfov.

Anunțul CNAIR cu privire la inițierea procedurilor pentru licitație a fost făcut de către directorul general, Cristian Pistol.

„Am demarat astăzi procedura de licitaţie a contractelor pentru construcţia a trei noduri rutiere în judeţul Ilfov! Am transmis deja la ANAP documentaţia de atribuire pentru contractele în baza cărora vor fi proiectate şi construite: sensul giratoriu la intersecţia DN6 cu DJ401A, în oraşul Bragadiru; sensul giratoriu la intersecţia DN6 cu străzile Podişor şi Şcolii, în localitatea Cornetu; punct de întoarcere pe DN2, la ieşirea din localitatea Afumaţi spre Urziceni. Prin realizarea acestor investiţii dorim să creştem gradul de siguranţă şi confort al circulaţiei în aceste zone”, a postat pe Facebook Pistol.

În contracte este trecută o durată de două luni pentru proiectarea şi de patru luni pentru execuţia fiecărei lucrări.

Etapa următoare este validarea documentaţiei de atribuire, după care va fi publicat Anunţul de Participare aferent contractelor în cadrul căruia se va stabili şi data de depunere a ofertelor, a mai precizat Cristian Pustop.