CNAIR a semnat încă șase protocoale de colaborare cu autoritățile locale

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat luni că au fost semnate încă 6 protocoale de colaborare între Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) şi autorităţile locale.

„Continuăm astfel procesul de descentralizare pentru derularea mai eficientă a unor obiective importante pentru dezvoltarea zonală”, a scris, pe Facebook, ministrul Transporturilor.

El a precizat că protocoalele semnate luni vor contribui la realizarea unor proiecte precum: varianta de ocolire Ardud, judeţul Satu Mare; varianta de ocolire Bocşa, judeţul Caraş-Severin; varianta de ocolire Corabia, judeţul Olt, şi varianta de ocolire Flămânzi, judeţul Botoşani. Ministrul Transporturilor a mai făcut referire la varianta de ocolire Negreşti Oaş, judeţul Maramureş, precum şi la modernizarea DN 14B şi construcţia unor poduri noi peste CF M200 la Teiuş şi CF M300 la Crăciunel, judeţul Alba.

„Vom continua să lucrăm împreună cu autorităţile locale pentru derularea unor obiective de importanţă regională. Consider că este o abordare mai eficientă, deoarece autorităţile locale ştiu mult mai bine realităţile zonei”, a subliniat Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a precizat că această abordare vizează nu doar obiectivele CNAIR, ci şi alte obiective de infrastructură derulate de exemplu de CFR, unde unele gări au nevoie de reabilitări urgente. 

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole