CNAIR anunță licitația drumului de 4 benzi de la Pasajul Domnești la Prelungirea Ghencea. Nu și prețul

CNAIR anunță cât va dura contractul de proiectare și execuție, dar nu spune și cât este valoarea estimată a contractului.

Miercuri, 08.03.2023, CNAIR a transmis la ANAP documentația de atribuire în vederea încheierii contractului având ca obiect: Proiectarea și execuția lucrărilor pentru Conexiunea proiectului „Penetrație Prelungirea Ghencea – Domnești și Supralărgire Bulevardul Ghencea între strada Brașov și Terminal Tramvai 41” cu proiectul „Pasaj Suprateran pe DJ 602, Centura București – Domnești”.

Contract de 12 luni pentru proiectare și execuție, dar CNAIR nu spune încă și cât va costa

CNAIR spune că data limită de depunere a ofertelor este 04.05.2023. CNAIR mai informează că durata contractului este de 48 luni și cuprinde: 2 luni perioada de proiectare, 10 de luni perioada de execuție a lucrărilor și minim 36 de luni perioada de garanție.

Dincolo de aceste informații, CNAIR nu spune și care este valoarea estimată a contractului.

Informația a fost publicată anterior pe Facebook și de către șeful CNAIR, Cristian Pistol, dar și în acest caz fără a fi prezentat costul lucrărilor.

„Proiectul are un rol important în modernizarea rețelei de transport din zona de sud-vest a Capitalei și creează premisele construcției ulterioare a unei linii de tramvai pe Prelungirea Ghencea”, spune șeful de la Drumuri.

„În prezent pe Prelungirea Ghencea traficul auto se desfășoară pe doar 2 benzi de circulație, cel pietonal pe trotuare înguste, transportul în comun nu are benzi dedicate, alveolele stațiilor de autobuz sunt subdimensionate”, detaliază Pistol care publică și schițe ale proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...