CNAS prelungește actualul contract-cadru până la 30 iunie

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) prelungește termenul de aplicare a prevederilor actualului contract-cadru până la data de 30 iunie 2023”.

”Prelungirea este necesară pentru asigurarea continuităţii acordării asistenţei medicale, medicamentelor şi dispozitivelor medicale în sistemul de asigurări sociale de sănătate în trimestrul al II-lea, în condițiile în care s-a stabilit, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, că un nou model de Contract-cadru va fi finalizat până la sfârșitul trimestrului respectiv”, se precizează în comunicatul CNAS.

Președintele CNAS, Adela Cojan, a anunțat că  viitorul contract-cadru ”va cuprinde noutăți importante pe toate domeniile de asistență medicală, dar mai ales pe asistența medicală primară, unde vor fi introduse noi instrumente de stimulare a serviciilor medicale de prevenție și de orientare a pacienților pentru depistarea precoce a bolilor și pentru tratarea afecțiunilor ce pot fi abordate în ambulatoriu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...