Coadă uriașă la telegondolă în Poiana Brașov. De vineri se schimbă regulile

Vineri dimineață, în Poiana Brașov s-a produs o coadă infernală la telegondolă. Coada formată se întindea până la baza pârtiei. Situația, din păcate, este la fel în toate weekend-urile.

În Poiana Brașov, Comitetul Local pentru Situații de Urgență a impus noi restricții pentru a reduce riscul de răspândire a coronavirusului. Și în alte stațiuni de pe Valea Prahovei are loc în acest weekend o acțiune amplă, ce vizează atât persoanele fizice, cât și agenții economici, potrivit Digi24.

Pentru a păstra distanța și pentru o mai bună siguranță a turiștilor, culoarele de acces spre telegondolă au fost reamenajate.

Noi măsuri care se vor aplica în weekend

În situația de față și având în vedere că au apărut noi restricții impuse de autorități, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, unitățile de alimentație publică aflate la distanțe mai mici de 100 metri de pârtie vor vinde doar produse alimentare ambalate și băuturi non-alcoolice îmbuteliate în regim takeaway.

În stațiunile de pe Valea Prahovei, vor fi verificate în acest weekend toate zonele din preajma pârtiilor de schi, unitățile de cazare și cele de alimentație publică. De asemenea, polițiștii și jandarmii vor verifica dacă se respectă distanțarea fizică și dacă oamenii poartă masca sanitară.

Toate aceste măsuri au fost luate după ce numărul cazurilor de coronavirus din Brașov a crescut accelerat în ultima perioadă, înregistrându-se o incidență de 4,98 la mia de locuitori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...